2008/07/09

LYCKAN KOMMER ALLTSÅ OM 25 ÅR...?


Enligt en undersökning är landets pensionärer allt mer nöjda med sitt sexuella liv. Med avundsjuka i blicken knappar jag ner de bittra orden: Vad kul för dom då, det är väl underbart att man kan njuta av de sista ljuva åren... Alltså kan man se fram mot ett mer stimulerande liv om en sisådär 25 år. Som småbarnsförälder och med en hjord på fyra avkommor så har man ju inte mycket tid för njutning.

Själv tror jag att orsaken till den förbättrade livssituationen på ett erotiskt plan hos de som väntar på Liemannen står att finna i ett litet ljusblått piller vid namn Viagra samt de alltmer spännande vuxenleksaker man kan köpa på postorder och som fungerar på allt och alla.

När bitterheten över att 65+-arna har det bättre än undertecknad så kan jag ju ändå uppskatta att fler människor får njuta av livet längre. Däremot så blir jag om inte äcklad så lite lätt illamående när jag ser mina inre syner om rynkiga människor i rytmiska rörelser. Den dagen det börjar släppas filmer och tidningar med geriatriksex har den sexuella frigörelsen gått för långt i mina konservativa ögon...

Inga kommentarer: