2008/05/14

MER PAJKASTNING AVISERAT



Han tror att han är snygg när han i själva verket ser ut som en kortklippt variant av Lemmy i Motörhead, han är populist, han är AIK-are, han är mediakåt, han är socialdemokrat, det är allas vår politiske pajas Thomas Bodström som har alla dessa jobsposter.


Nu har han inte synts i media, vare sig för sina taffata politiska utspel eller som inhoppare i FC Z så då måste ju Thomas hitta på något. En KU-anmälan sitter ju som en smäck, tänker Thomas och söker upp ett långsökt anmälningsfall där Beatrice Ask, denna oskyldiga och väna norrlänning, får klä skott för hans ambitioner att synas och höras hela tiden... Sakfrågan är så dum så den struntar jag i att kommentera annat än att det känns lite förmätet att ett tidigare statsråd i den socialdemokratiska ministären Persson försöker läxa upp någon om hur man sköter utnämningar.


Sedan har tydligen Mona babblat om att Fredrik måste värna landet mot lönedumpning och skydda kollektivavtalen under vår ordförandetid i EU.

Men se, det tycker inte lilla jag. Den största fördelen med hela EU-projektet är just den fria rörligheten för människor, varor och tjänster. Det är dessa grundpelare i EU som skall värnas av vår statsminister.

1 kommentar:

Tore Landén sa...

Bodström är en pajas, smutskastning är det enda han kan, egna tankar borde han inte föra sig med.